Järelmaks ja liising

Mahe maca pulber 250 g

Mahe maca pulber 250 g

Maca on Peruu Andides kasvav taim, mida on kasutatud nii toitainena kui ravimina juba muinasajal. Maca sisaldab proteiine, kiudaineid, B1-B2- ja C-vitamiine, alkaloide ning aminohappeid. Sisaldab erinevaid mineraale, nt magneesiumi, kaltsiumi, naatriumi, kaaliumi, vaske, tsinki, rauda, mangaani.  Kasutamine toitudes: maca pulbrit võib segada vee, mahla, jogurti, müsli, piimaga (pähklipiimaga), teda võib lisada toitudesse või teha teed. Macal on ...
8,00 €
Mahe toorkakaomass 250 g

Mahe toorkakaomass 250 g

Kakaopasta on puhas šokolaad oma vedelal kujul. Seda toodetakse kakaoubadest, mis on kääritatud, kuivatatud ja eraldatud nahkadest. Oad on jahvatatud kakaomassiks (kakaopasta). Nagu kakao-oad, millest see on valmistatud, sisaldab see kakaopulbrit ja kakaovõid ligikaudu võrdsetes osades. Kakaomass sisaldab umbes 53 protsenti kakaovõid (rasva), umbes 17 protsenti süsivesikuid, 11 protsenti valku, 6 protsenti tanniini ja 1,5 protsenti teobromiini. ...
8,50 € 9,00 €
Mahe toorkakaovõi 250 g

Mahe toorkakaovõi 250 g

Kakaovõi on helekollane söödav looduslik taimeõli, mida saadakse kakaoubadest. Kakaovõid kasutatakse šokolaadi, kakaopulbri, ravimite, määrete ja kosmeetikatoodete valmistamiseks.  Toorest kakaovõid valmistatakse külmpressimise meetodil, mis säilitab kõik toitained ilma oluliste kadudeta. Kakaovõi on väga stabiilne rasv, kuna sisaldab looduslikke antioksüdante, mis hoiavad ära rääsumise, ...
9,50 €
Toorkakao pulber 250g

Toorkakao pulber 250g

Oma keemilise koostise poolest on see kõige komplekssem supertoit sisaldades üle 300 identifitseeritud keemilise ühendi ja 1200 maitse koostisosa. Toorkakao tekitab nii füüsilise kui emotsionaalse heaolutunde. Kõikidest maailma toitudest on just toorkakaos kõige suurem antioksüdantide sisaldus. Kordi rohkem kui rohelisel teel, punasel veinil, goji-marjal, acai-marjal ja mustikatel kokku. Antioksüdandid kakaos on väga stabiilsed ja ...
7,00 €
Toorkakao nibsid 250g

Toorkakao nibsid 250g

Nibsid saadakse kakao-oa purustamise tagajärjel. Soovitatav päevane kogus: 1-2 spl, 3-5 spl.  Kasutamise viisid: Näksimiseks, lisa müsli sisse. Võid lisada ka pudru sisse, jogurtisse, hapukoore, kohupiima, või tervisekokteili sisse või kasutada küpsetiste kaunistamiseks. Kakaonibsid sobivad hästi ka toorshokolaadi valmistamiseks.  Säilitamine: Toatemperatuuril, õhukindlas pakendis või ...
7,60 € 9,50 €
Toorkakao-oad 250 g

Toorkakao-oad 250 g

Kakao-oad on suhkruvabad, ent sisaldavad valku, rasvu, süsivesikuid, kiudaineid, rauda, kaltsiumi, magneesiumi, B-vitamiine, C- ja E-vitamiini ning palju teisi aineid.  Kakaoubade kõrge magneesiumisisaldus aitab tugevdada südamelihast, aeglustab vere hüübimist, reguleerib vererõhku ning alandab tromboosi- ja insuldiohtu. Kakao-oad aitavad vähendada ka veresoonte lupjumise sümptomeid/riski ning menstruaalkrampe. Magneesium võib tõsta ...
7,00 € 8,50 €